به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی شب گذشته در ضیافت افطاری نخبگان دانشگاه علوم پزشکی ایران با دست اندرکاران ضمن یادآوری اینکه در کشورمان شاهد رشد شگرف مسائل آموزشی هستیم، گفت: با وجود رشد جمعیت تمام نیازهای سلامتی خود را در کشور تأمین می کنیم و سلامت مردم مدیون حوزه آموزش است.
وی با بیان اینکه اوایل انقلاب اکثر افرادی که در حوزه پزشکی فعالیت داشتند، تاثیر زیادی در رشد مسائل علمی نداشتند، تاکید کرد: اوایل انقلاب با توجه به اینکه با کمبود پزشک روبرو بودیم و انواع پیوندها در سایر کشورها شکل می گرفت اما امروزه با استادانی که موهایشان سپید شده توانستیم در منطقه حرف نخست را در علوم پزشکی بزنیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری ضیافت افطاری شب گذشته خطاب به نخبگان حاضر در جمع تاکید کرد: این اولین مراسم در باب قدردانی از استادان در حوزه آموزشی است.
عین اللهی با ارائه آماری خلاصه از برخی عملکردهای وزارت بهداشت طی هشت سال گذشته گفت: در این هشت سال نزدیک به 44 هزار و 200 پزشک در کشور تربیت و 12 دانشگاه جدید در مناطق محروم ایجاد شد علاوه بر این 21 دانشکده و 24 شعبه بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی به منظور جلوگیری از خروج دانشجویان و تحصیلشان در دانشگاههای بی کیفیتی مثل بلاروس، اوکراین، رومانی و ارمنستان که مدارکشان معتبر هم نیست، جلوگیری کردیم.
به گفته این مقام مسئول، طی این هشت سال 635 مرکز تحقیقاتی، یک پژوهشگاه، 28 پژوهشکده و 57 انجمن جدید در کشور ایجاد شد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه سخنان خود از ایجاد نخستین کتابخانه دیجیتال خبر داد و به ایجاد مرکز جذب هیات علمی در وزارت بهداشت برای نخستین بار اشاره کرد.
به گفته عین اللهی اگر طی سالهای گذشته تنها 135 نفر در PH.D تحصیل می کردند، امروزه این عدد به 1400 نفر رسیده و عدد دانشجویان در مقطع ارشد از 800 نفر به 4600 نفر افزایش یافته است.
وی همچنین با اشاره به شورای آموزشی و تخصصی یادآوری کرد: در شورای آموزش پزشکی و تخصصی امتحانات ارتقا و گواهینامه به دانشگاهها واگذار شد و قطب های علمی در کشور فرصت راه اندازی و رشد یافتند.
عین اللهی خاطر نشان کرد که انجمن ها در آموزش پزشکی نقش پررنگی دارند.
به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت امتحانات فوق تخصص در سه گروه اطفال، داخلی و جراحی برگزار می شود که پیش از این به این صورت نبوده است.
نظر شما